0 - 3
21 april 2013
18:00

Referat: Tungelsta IF - Västerhaninge IF

Seger i årets första derby. 3-0 efter en ganska lätt resa. Målskyttet började med att Fille snodde bollen av ett tveksamt Tungelsta försvar och serverade Fatih fram till 1-0 redan efter 6 minuter. Västerhaninge totaldominerade halvleken. Västerhaninge spelade rätt trevlig fotboll med ett hyfsat passningsspel dock ganska lågt bolltempo. 2-0 återigen den notoriske målskytten Fatih som mötte ett inlägg från Ümit efter 24 minuter. Ludde fastställde sedan slutresultatet till 3-0 genom en riktig kanon i den 34:e, där han först bröt ett uppspel, avancerade några meter och tryckte in bollen från 20 meters håll, mycket snyggt. Matchen var därmed avgjord.

Andra halvlek var betydligt sämre från Västerhaninges sida. Inge aggressivitet ingen rörelse. Nutte i målet fick briljera vid ett par tillfällen. Det är poängen som räknas, nu har nästan hela truppen kommit in i serie spel.